0
 • Snelle levering

  Wij verzenden onze pakketten op maandag t/m vrijdag

 • Niet goed? Geld terug!

  Altijd de zekerheid op je geld terug.

  Retourformulier
  Heeft u zich bedacht? Kitestuff.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door kitestuff gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier.
  Klik hier voor meer informatie

 • Veilig betalen

  Altijd worden alle betalingen veilig in ons systeem verwerkt.

  betaalmogelijkheden
 • Winkel informatie

  Kitestuff.nl is uw winkel voor kitesurf artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kitestuff.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht u contact willen opnemen met Kitestuff.nl dat kan dat op de volgende manieren:

  Heeft u vragen betreft: bestellen, levering, retourneren of betalen?

  • Telefonisch:085-0493370
  • Per email: verkoop@kitestuff.nl
  • Per brief: Afdeling Klantenservice, Bukkumweg 24n, 5081 CT, Hilvarenbeek.


  Heeft u product specifieke vragen en wilt u graag persoonlijk advies?

Woo Sports 2.0

Woo Sports

 • Sports tracker
 • Hoogte meting
 • Air time
 • Waterdicht
 • Schokbestendig
 • Inclusief mount en Usb lader
€ 249,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Aantal:

The WOO Sports

Wie springt er nu echt hoger?

Klaar met de grote verhalen! Met de Woo Sports weet je nu hoe hoog je vlieg, hoe lang je vlieg en hoeveel impact de landingen hebben!

De Woo wordt met de bijgeleverde bevestigingsmount bevestigd op je board. De batterij gaat makkelijk 8uur mee, na iedere sessie download je met behulp van de Woo app je prestaties van je sessie! Deel dit met vrienden en creeer een competitie met je vrienden!

Trick detection technology, verbeterde hardware en een nieuw eco-vriendelijk design


Het heeft bijna een jaar geduurd, maar het is Woo-sports gelukt om een nieuwe manier te ontwikkelen om tricks vast te leggen! Deze gasten hebben een apparaatje ontwikkeld dat zelfs tricks kan waarnemen en een score kan geven op basis van moeilijkheidsgraad, hoogte en landing. Hoe cool!

De nieuwe freestyle mode in de WOO 2.0 kite is een compleet nieuwe manier om kiteboarders excited te maken om nieuwe tricks te leren en snel beter te worden. De tricktionary (library van tricks) van de WOO 2.0 helpt riders naar een nieuw niveau door steeds een nieuwe trick te completen. Push your limits! Er is ook een wakeboard versie voor de wakeboarders onder ons.

De WOO 2.0 is op een aantal manieren verbeterd. Hij is steviger geworden om het aantal garanties terug te dringen en hem beter tegen water te beschermen. Een extra laag van grade epoxy biedt de WOO 2.0 deze bescherming en zorgt ervoor dat er geen water binnendringt. Sinds deze manier van bouwen in april, is zelfs geen WOO terug gekomen door waterschade!

WOO 2.0 Wakeboarding en Snowboarding
Ook is de WOO 2.0 geschikt voor wakeboarden en snowboarden net zoals in de freestyle modus bij het kiten krijg je punten voor je tricks die je doet.

Meegeleverde accessoires
De WOO 2.0 komt inclusief mount, lader, WOO 2.0 sensor, handleiding, WOO sticker en alcohol wipe.

 

 

 

Naam Woo Sports 2.0
Maat Nee
merken Nee
Modeljaar Nee
import_supplier N/B